miercuri, 21 martie 2012

Primul episod Masterchef Romania


Show-ul "MasterChef" a început marţi la Pro TV cu visuri măreţe ale concurenţilor, dar şi verdicte care i-au ţinut ca pe jar, cu pasiuni nebune, arome îmbietoare, cu un adevărat spectacol vizual, dar şi un decor impresionant. În prima ediţie a show-ului, în faţa celor trei juraţi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, au venit o parte dintre cei 150 de pretendenţi la titlul de MasterChef. 
 După ce au trece printr-o poartă imensă, înaltă de 8 metri şi care cântăreşte o tonă, concurenţii au avut la dispoziţie toate condiţiile pentru a găti un preparat pe care ei au mizeat în competiţie şi cinci  minute pentru a-l aranja în farfurie şi a-l finaliza în faţa juriului.
Miza este mare - câştigarea unui şorţ MasterChef, care reprezintă biletul de intrare în faza următoare a competiţiei. Selecţia a fost extrem de dură, emoţiile reale, la fel şi reacţiile juraţilor, care nu s-au sfidat de comentarii usturătoare.
După ce juraţii au degusta din preparatul prezentat de fiecare pretendent la şorţ, a urmat verdictul, doi de DA obţinuţi de la chefi garantând obţinerea unui şorţ şi trecerea în faza următoare a competiţiei.
În platoul emisiunii, difuzare de PRO TV, şi-au găsit locul 60 de feluri de condimente, plante aromatice şi arome, 1.500 de ouă, 4 tone de produse vegetale proaspete, 70 de soiuri de fructe şi legume de pe 4 continente, carne de la 45 de specii de peşti şi vieţuitoare marine şi nu mai puţin de 500 de cuţite de bucătărie şi sisteme de curăţare şi tăiere.
 “În comparaţie cu ce am gustat eu pană acum la viaţa mea... nu vreau să par plin de mine, dar eu sunt cel mai bun”, a spus Mihai de la bun început. El a venit insoţit de prietena lui, cu care are o relaţie de 7 ani.
“Sper să nu trebuiască să mă dezbrac acolo, dar aş face orice pentru sorţ. Mi-ar plăcea să câştig premiul, să-mi deschid un restaurant, apoi încă unul şi înca unul şi peste 10 ani să fiu în juriu la MasterChef” 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu